Genderness, de moederorganisatie van Genderhealthcare behaalt samen met Genderhealthcare, Gendertalent en Genderhealthclinic het ISO9001 certificaat

Aanleiding voor deze certificering

Vanuit de zorgverzekeraars worden allerlei eisen gesteld aan de professionaliteit van organisaties.

Genderness werkte daarom samen met haar dochterondernemingen hard aan het verkrijgen van een ISO9001 certificaat in 2022. En met succes! Op 5 april 2023 kregen we het goede nieuws: onze kwaliteitscertificaat werd afgegeven.

Trots

We zijn echt supertrots op deze prestatie. Er is hard gewerkt door onze team aan het behalen van dit certificaat: Meike van IJzendoorn als kwaliteitsmedewerker, Jasmijn Otte van de zorgadministratie en planning, Leo Harks en Dionysia Papavasileiou en Anouk Jacobson en Marlies van der Huizen van Genderhealthclinic, Anastasia en Gerbrich van Gendertalent, en Luiza en Anastasia als bestuurders. Samen hebben ze deze fantastische prestatie geleverd.

Het ISO9001 certificaat gaat verder dan de regulier vereiste HKZ, ZKN en Blikopwerk certificaten omdat ze zwaardere eisen stellen aan de uitvoering van de kwaliteitsprocessen. Genderness heeft de normeringen uit deze systemen geincorporeerd in haar kwaliteitssysteem. Tijdens de audit kregen we als organisatie te horen dat het uniek is voor zo’n jonge organisatie dat we dit kwaliteitssysteem hebben geïmplementeerd en hebben behaald.

We zijn dan ook als Genderness, Genderhealthcare, Genderhealthclinic en Gendertalent bijzonder trots op deze prestatie!

Wat betekent dit voor jou?

We werken als organisatie elke maand aan een verbeteringen van alle signalen die we krijgen vanuit klachten, ideeën voor verbetering van de zorg en processen, vanuit signalen rond veiligheid van de zorg voor de client en de werksfeer. Deze signalen verwerken we systematisch en zorgen dat we hiermee de kwaliteit van onze zorg en organisatie verbeteren. Daarmee kan je dus er op rekenen dat we met jouw signalen iets doen.

Je kan via dit formulier: XXX jouw signalen over de zorg indienen. Dit wordt elke week even gecheckt en binnen twee weken krijg je een eerste reactie van ons over wat we met je signaal gaan doen.

Daarmee maken we samen Genderhealthcare, Genderhealthclinic en Gendertalent telkens een stukje beter!

Andere nieuwsberichten van Genderhealthcare:

Genderhealthcare – Ezgi’s Blog

Ezgi’s blog The power of communication After 3 years of being a psychotherapist, one of the most important things I have realized is that a single word that comes from another person can

Inschrijven voor het Genderteam Genderhealthcare? Het Genderteam Genderhealthcare biedt transgenderzorg, genderzorg en GGZ behandelingen voor trauma, depressie en angst aan transgender en non-binaire mensen in Nederland op de locaties in Utrecht en Groningen.

Klik hier voor alle informatie!